Курс по WEB технологии – Пловдив

 

Какво ще включва курсаHTML5-CSS-JS

Курсът ще обхваща разработка на приложения с технологиите HTML5 + CSS3 + JavaScript. За целта се следва добре разработената програма от Telerik Academy. Последователно ще се изучат и трите технологии. За усвояване на новия материал, ще бъдат давани множество домашни. С тях постепенно курсистите навлизат в материала докато дойде момента за практическия проект.

Къде ще се води ?

Курса ще се провежда в гр. Пловдив – Пловдивсияк Университет “Пайсии Хилендарски”. Основно е предназначен за студентите обучаващи се към ФМИ (Факултен по Математика и Информатика), но лектора е много добър и ще си „затвори очите” и за други студенти. Браво на лектора Smile Капацитета на групата е около 140 човека (+20 резерва, ех този лектор, как може да „не вижда”, че има 20 човека в повече Smile )

Сертификати ще има ли ?

След успешно завършване на курса, certificateима вариант желаещите студенти, да дойдат в София и да се борят за сертификат в Telerik Academy. Сертификати се издават само на най – добрите, те трябва да са разработили и практически проект.

Записване и повече информация за курса

Официалния сайт на курса за сега е ТУК. На този адрес има форма за регистрация, както и там ще излизат съобщения свързани с курса. writing

Кой ще води курса

Курса се води от Михаил Петров, студент в Пловдивския Университет и възпитаник на Telerik Academy. Мишо води лекции и в академията, където се представя повече от перфектно. Всички студенти са влюбени в начина, по който предоставя информацията. Повече информация за него може да намерите на блога му ТУК Може да се свържете с него на e-mail: p_m_t [at] mail.bg, както във facebook ТУК